Hoćeš komad - Plazma tart s čokolado in šipkom
Osnovne Informacije:
Čas priprave: 1 ura
Porcija: 12
Težavnost:
Sestavine:
Podloga:
200 g Mlete Plazme
80 g mletih lešnikov
1 žlica sladkorja v prahu
100 g stopljenega masla
80 ml mleka
Krema:
2 čokoladna pudinga
1 vanilin sladkor
80 g sladkorja
800 ml mleka
2 velike žlice gustina
150 ml sladke smetane
Sadni del:
Šipek (ali drugo sadje po izbiri)
Preliv za torte
1. Korak
Zmešajte vse sestavine in maso odtisnite v model za tart s premero 25 cm.
2. Korak
Krema: Puding prašek, sladkor, vanilin sladkor in gustin premešajte in počasi dodajajt mleku. Dobro premešajte in dobljeno zmes kuhajte ob neprestanem mešanju.
3. Korak
Medtem stepite sladko smetano. Ko je kuhana krema ohlajena, jo s pomočjo mikserja narahlo stepite in vmešajte stepeno smetano. Dobljeno kremo vlijte v model po podlogi iz Plazme.
4. Korak
Šipek razporedite po kremi in tart postavite v hladilnik vsaj za 4 ure. .
5. Korak
Pripravite preliv za torte po navodilu iz vrečke in prelijte čez sadje. Tart vrnite v hladilnik še za eno uro.
6. Korak
Dober tek in uživajte.
Avtor:
Hoćeš komad
Ste poskusili ta recept?
Če je odgovor DA, slikajte sladico in označite @plazma_zvanicna ali uporabite #plazmascicarna
Podobni recepti
2024 Copyright | All rights reserved | Obvestilo o zasebnosti | Kontakt | Created by Webtise