Praznične sladice

Hoćeš komad - Plazma tart s čokolado in šipkom

Shrani
Deli

Osnovne Informacije:

Čas priprave slika Čas priprave: 1 ura

Porcija slika Porcija: 12

Težavnost slika Težavnost: 0Težavnost slika 1Težavnost slika 2Težavnost slika 3Težavnost slika 4Težavnost slika

Sestavine:

Podloga:

200 g Mlete Plazme

80 g mletih lešnikov

1 žlica sladkorja v prahu

100 g stopljenega masla

80 ml mleka

Krema:

2 čokoladna pudinga

1 vanilin sladkor

80 g sladkorja

800 ml mleka

2 velike žlice gustina

150 ml sladke smetane

Sadni del:

Šipek (ali drugo sadje po izbiri)

Preliv za torte

1. Korak

Zmešajte vse sestavine in maso odtisnite v model za tart s premero 25 cm.

2. Korak

Krema: Puding prašek, sladkor, vanilin sladkor in gustin premešajte in počasi dodajajt mleku. Dobro premešajte in dobljeno zmes kuhajte ob neprestanem mešanju.

3. Korak

Medtem stepite sladko smetano. Ko je kuhana krema ohlajena, jo s pomočjo mikserja narahlo stepite in vmešajte stepeno smetano. Dobljeno kremo vlijte v model po podlogi iz Plazme.

4. Korak

Šipek razporedite po kremi in tart postavite v hladilnik vsaj za 4 ure. .

5. Korak

Pripravite preliv za torte po navodilu iz vrečke in prelijte čez sadje. Tart vrnite v hladilnik še za eno uro.

6. Korak

Dober tek in uživajte.

Avtor:

Hoćeš komad

Uživajte ob Plazmi slika

Ste poskusili ta recept?

Če je odgovor DA, slikajte sladico in označite @plazma_zvanicna ali uporabite #plazmascicarna

Plazma sladica slika
Ste poskusili ta recept?

Cene proizvoda su preuzete sa vebsajtova prodavaca. Cene i raspoloživost mogu da variraju u zavisnosti od lokacije.

Uspešno ste se prijavili za newsletter!

Nekatere zgodbe so slajše, če so samo vaše!

Prijavite se na naš Newsletter in bodite na tekočem s Plazmaščičarna zgodbami, ki jih vsak teden pripravljamo samo za vas

Prijavite se na newsletter slika