Čoko-karamelna listnata sladica
Vegan

Čoko-karamelna listnata sladica

Shrani
Deli

Osnovne Informacije:

Čas priprave slika Čas priprave: 50 min.

Porcija slika Porcija: 20

Težavnost slika Težavnost: 0Težavnost slika 1Težavnost slika 2Težavnost slika 3Težavnost slika 4Težavnost slika

Sestavine:

1 pakiranje oblatov za Rosen torto

400 g sladkorja

500 ml vode

100 g čokolade

430 g Mlete Postne Plazme

250 g margarine

Glazura:

150 g čokolade

60 ml olja

1. Korak

Sladkor stopimo na rahlem ognju, pazimo, da se ne zažge, previdno nadzorujemo. Mora imeti svetlo rjavo barvo. Nato vlijemo vodo in pustimo, da se sladkor stopi. Najprej se strdi, nato pa se lepo vse skupaj stopi.

1 Korak

2. Korak

Ko zavre, dodamo čokolado in margarino ter mešamo, dokler se ne raztopi. Tako dobimo postno čoko-karamelo.

2 Korak

3. Korak

Dodamo Mleto Postno Plazmo in vse združimo z mešanjem. Pustimo v hladilniku, da se ohladi, zgosti in postane kremasto (okoli 35 minut).

3 Korak

4. Korak

Izmenično mažemo nadev na oblate, dokler ne porabimo celotnega nadeva.

4 Korak

5. Korak

Pustimo počivati, najbolje v hladilniku, nato pa nanesemo glazuro iz stopljene čokolade in olja.

5 Korak

6. Korak

Vaša sladica je pripravljena!

6 Korak

Avtor:

Plazma

Uživajte ob Plazmi slika

Ste poskusili ta recept?

Če je odgovor DA, slikajte sladico in označite @plazma_zvanicna ali uporabite #plazmascicarna

Plazma sladica slika
Ste poskusili ta recept?

Cene proizvoda su preuzete sa vebsajtova prodavaca. Cene i raspoloživost mogu da variraju u zavisnosti od lokacije.

Uspešno ste se prijavili za newsletter!

Nekatere zgodbe so slajše, če so samo vaše!

Prijavite se na naš Newsletter in bodite na tekočem s Plazmaščičarna zgodbami, ki jih vsak teden pripravljamo samo za vas

Prijavite se na newsletter slika